Όμιλος εταιρειών Λουλούδη: Για ακόμα μία φορά δίπλα στα αδέσποτα της Καρπάθου

 

· news,Announcement,donors

(For the English article please click here)

Ο κύριος Χρήστος Λουλούδης του Ομίλου Εταιρειών Λουλούδη για ακόμα μία φορά στέκεται δίπλα στα αδέσποτα ζώα της Καρπάθου. Η εταιρεία πραγματοποίησε δωρεά 1464 τεμαχίων υγρής τροφής για γάτες στην Φιλοζωική Δράση Καρπάθου- Animal Welfare Karpathos για την σίτιση των αδέσποτων. Η δωρεά αυτή ακολουθεί την γενναιόδωρη κίνηση τους να δωρίσουν ταΐστρες, ποτίστρες και μία παλέτα ξηράς τροφής στον Δήμο Καρπάθου το 2020. Τις ταΐστρες που δώρισαν τότε τις επιμελήθηκαν καλλιτεχνικά και τοποθέτησαν οι εθελοντές της Φιλοζωικής Δράσης Καρπάθου με την έγκριση του Δήμου Καρπάθου (διαβάστε την σχετική ανάρτηση εδώ).

Ως εγκεκριμένη μη κερδοσκοπική οργάνωση της οποίας οι εθελοντές πραγματοποιούν έργο στο νησί της Καρπάθου για πάνω από 20 χρόνια, νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή και ευγνωμοσύνη για αυτή τη συνεργασία. 

Οι υγρές τροφές θα χρησιμοποιηθούν συγκεκριμένα για αδέσποτα που αντιμετωπίζουν δυσκολία στην κατανάλωση ξηράς τροφής λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν. Ήδη μέσω της δωρεάς αυτής έχει ευεργετηθεί ο Bouncer (βλ. φωτογραφία παρακάτω). Ένας γλυκύτατος γάτος που βρίσκεται στην Αμμοοπή, ο οποίος αυτή την εβδομάδα έλαβε κτηνιατρική φροντίδα καθώς βρέθηκε να έχει όγκο στην γλώσσα του. 

Η Φιλοζωική Δράση Καρπάθου - Animal Welfare Karpathos δέχεται δωρεές σε είδος ή σε χρήματα. Μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα είδη ανάγκης που χρειάζονται οι εθελοντές στην ιστοσελίδα εδώ. Για κάθε δωρεά δίνεται απόδειξη και βεβαίωση δωρεάς. Η οργάνωση βασίζεται 100% στο έργο εθελοντών και σε δωρεές για το έργο που πραγματοποιεί. 

Κάτοικοι της Καρπάθου που σιτίζουν αδέσποτα μπορούν να επικοινωνήσουν με την οργάνωση εφόσον χρειάζονται τροφές μέσω email: volunteer@AnimalWelfareKarpathos.com ή μέσω μηνύματος στην επίσημη σελίδα Facebook εδώ

Ευχαριστούμε θερμά την Μαρία Παυλάκου και τον Γεώργιο Κατωγυρίτη που βοήθησαν στην παραλαβή της δωρεάς. 

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK