Απολογισμός 2020: Φιλοζωική Δράση Καρπάθου

Φιλοζωική Δράση Καρπάθου- Animal Welfare Karpathos

For the English version of this blog post please click here.

Απολογισμός Φιλοζωικής Δράσης Καρπάθου

Αυγ.-Δεκ. 2020

Με χαρά σας παρουσιάζουμε τον απολογισμό της Φιλοζωικής Δράσης Καρπάθου-Animal Welfare Karpathos για το έτος 2020. Στην πολυσέλιδη αναφορά θα βρείτε μερικά από τα κυριότερα στιγμιότυπα της οργάνωσης, την οικονομική διαχείριση των δωρεών που λάβαμε, ιστορίες αγάπης, καθώς και στιγμιότυπα από εθελοντές και συνεργάτες που συντέλεσαν σε ένα άριστο αποτέλεσμα. Στις σελίδες θα δείτε τις καινούργιες μας συνεργασίες και τα μελλοντικά σχέδια, στα οποία προστίθενται καθημερινά καινούργιες δράσεις που θα ανακοινωθούν προσεχώς! Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με το συλλογικό μας αποτέλεσμα και όσα έχουμε σχεδιάσει για το πρώτο εξάμηνο του 2021.

Μπορείτε να διαβάσετε το περιοδικό πατώντας στην εικόνα του εξωφύλλου παρακάτω ή εδώ. Ο απολογισμός μπορεί επίσης να βρεθεί και στην ιστοσελίδα μας (About US-> Annual Reporting) στα ελληνικά και τα αγγλικά. Ευχαριστούμε θερμά όσους μας έχουν στηρίξει το εθελοντικό μας έργο έως σήμερα.

broken image

Έχετε ερωτήσεις ή σας ενδιαφέρει να συνεργαστείτε επισήμως με την Φιλοζωική Δράση Καρπάθου; Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email: Info@AnimalWelfareKarpathos.com

Η Φιλοζωική Δράση Καρπάθου-Animal Welfare Karpathos αποτελεί Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με έδρα την Κάρπαθο. Δεν συνδέεται με άλλα σωματεία/ συλλόγους ή οργανώσεις εκτός και αν αυτό αναφέρεται ξεκάθαρα στην επίσημη ιστοσελίδα της οργάνωσης. Δωρεές μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο με τους τρόπους που αναγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα εδώ (απευθείας κατάθεση στον λογαριασμό της Φιλοζωικής Δράσης Καρπάθου στην Εθνική Τράπεζα ή μέσω του επίσημου PayPal της οργάνωσης).