Ευχή των γενεθλίων της; Να βοηθήσει τα αδέσποτα!

 

· volunteers,inspiration,compassionate leader

For English click here

H Αλεξάνδρα Λυτού με καταγωγή από το Απέρι Καρπάθου είχε μία ευχή για τα φετινά της γενέθλια και αυτή ήταν να συμβάλει ενεργά στο έργο της Φιλοζωικής Δράσης Καρπάθου. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η μικρή Αλεξάνδρα ζήτησε από τους γονείς της να την βοηθήσει να οργανώσει έρανο υπέρ των αδέσποτων. Οι γονείς της επικοινώνησαν άμεσα με την ΦΔΚ και έτσι στα γενέθλια της ζήτησε αντί δώρων οι φίλοι της να κάνουν μία μικρή δωρεά προς την οργάνωση. 

Ο κλειστός κουμπαράς γέμισε γρήγορα με το ποσό των 152.80 ευρώ, τα οποία και κατατέθηκαν στον λογαριασμό της Φιλοζωικής Δράσης Καρπάθου. Το ποσό μετρήθηκε παρουσία του διοικητικού μέλους της ΦΔΚ Μαρίας Παυλάκου και των γονέων της Αλεξάνδρας. 

broken image

Η Αλεξάνδρα φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία να κρατά υπερήφανη την απόδειξη και το πιστοποιητικό της δωρεάς. 

broken image

Η Φιλοζωική Δράση Καρπάθου συγχαίρει την Αλεξάνδρα για αυτή την όμορφη κίνηση που έκανε για τα αδέσποτα του νησιού, καθώς και τους γονείς που την στήριξαν ένθερμα σε αυτή της την επιθυμία. Ευχόμαστε αυτά τα αγνά αισθήματα να την φέρουν κοντά σε ότι επιθυμεί στη ζωή της. 

 

Η Φιλοζωική Δράση Καρπάθου αποτελεί αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία (ΑΜΚΕ) και το έργο της βασίζεται αποκλειστικά σε δωρεές και εθελοντική δράση. Εφόσον επιθυμείτε να στηρίξετε την ΦΔΚ μπορείτε να πραγματοποιήσετε δωρεά μέσω των πιστοποιημένων λογαριασμών στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδας ή PayPal (η ΦΔΚ έχει αναγνωριστεί ως  ίδρυμα από την PayPal). Δείτε εδώ για τα στοιχεία τραπέζης: www.AnimalWelfareKarpathos.com/DONATE

Εφόσον επιθυμείτε να βοηθήσετε εθελοντικά στο έργο της ΦΔΚ επικοινωνήστε με τα μέλη της οργάνωσης μέσω της επίσημης σελίδας Facebook ή μέσω email στο Volunteer@AnimalWelfareKarpathos.com