Δελτίο Τύπου

 

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, υιοθετεί γατάκι από την Κάρπαθο.

5 Νοεμβρίου, 2020

· news,hellenic republic,strays of karpathos,adoption,president

Δελτίο Τύπου

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, υιοθετεί γατάκι από την Κάρπαθο.

5 Νοεμβρίου, 2020

Αθήνα, Ελλάδα

5 Νοεμβρίου, 2020: H αξιότιμη Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, υιοθέτησε επίσημα ένα από τα γατάκια που διέσωσε η Φιλοζωική Δράση Καρπάθου, την Καλυψώ. Η πρόεδρος της αστικής μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Animal Welfare Karpathos - Φιλοζωική Δράση Καρπάθου, Σοφία Χήρας- Μικρού, είχε την τιμή να συναντηθεί με την αξιότιμη Πρόεδρο στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου και της παρέδωσε με μεγάλη χαρά την Καλυψώ.

Υπενθυμίζουμε πως η κ. Σακελλαροπούλου είχε επισκεφθεί την Κάρπαθο για την 76η επέτειο της απελευθέρωσης της νήσου πρόσφατα. Κατά την επίσκεψη είχε συναντηθεί και με τις εκπροσώπους της οργάνωσης, Σοφία Χήρας- Μικρού και Άννα Κατωγυρίτη (Anna Katogiritis) την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων ( 4 Οκτωβρίου, 2020). Σε αυτή τη σημαντική συνάντηση η Πρόεδρος έστειλε ισχυρό μήνυμα φιλοζωίας σε όλη τη χώρα, επισημαίνοντας πως τα ζώα είναι συναισθανόμενα όντα, τα οποία οφείλουμε να σεβόμαστε. Κατά την συνάντηση αυτή, η κ. Σακελλαροπούλου γνώρισε από κοντά το γατάκι (Καλυψώ) για το οποίο είχε εκφράσει την επιθυμία να το υιοθετήσει.

Είμαστε βέβαιοι πως η μικρή Καλυψώ, που σαν Σταχτοπούτα βρέθηκε από τα βουνά της Καρπάθου στο Προεδρικό Μέγαρο, θα βρει κοντά στην Πρόεδρό μας αγάπη και φροντίδα!

broken image

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την Animal Welfare Karpathos- Φιλοζωική Δράση Καρπάθου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.AnimalWelfareKarpathos και των επίσημων μέσων κοινωνικής δικτύωσης: Facebook/Instagram: @animalwelfarekarpathos, Twitter: @AWKarpathos. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email: Press@AnimalWelfareKarpathos.com ή info@AnimalWelfareKarpathos.com