Ανέστης: Ο τρίποδος γατούλης ψάχνει σπίτι.

· Animals for Adoption

Ο Ανέστης βρέθηκε στο δρόμο με σοβαρά τραύματα στο πίσω αριστερό του πόδι πριν δύο μήνες. Η Φιλοζωική Δράση Καρπάθου- Animal Welfare Karpathos, κάλυψε τα έξοδα για την αναγκαία επέμβαση και τις μετέπειτα θεραπείες του. Ο ακρωτηριασμός πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τον Δρ Ηλία Πώχο, ο οποίος κράτησε τον Ανέστη στο ιατρείο του μερικές ημέρες ώστε να βεβαιωθεί πως είχε ομαλή ανάρρωση.

broken image

Δύο μήνες αργότερα, ο Ανέστης είναι πλέον εξοικειωμένος με τους ανθρώπους, υγιέστατος και ψάχνει το παντοτινό του σπίτι! Ο Ανέστης υπολογίζεται πως είναι περίπου 6 μηνών σε αυτό το στάδιο. Πρόκειται να στειρωθεί αυτό το μήνα και θα δοθεί για υιοθεσία κατόπιν συνεντεύξεως και υπογραφής συμβολαίου.

Ποια είναι η ιδανική οικογένεια για τον Ανέστη;

Όταν βρέθηκε, ο Ανέστης ήταν άγριος γατούλης ηλικίας 4 μηνών. Έπειτα από πολλή αγάπη και προσοχή από τους εθελοντές της οργάνωσης έχει πλέον ημερέψει. Χρησιμοποιεί το χώμα για την ανάγκη του και έχει γενικά ήρεμη προσωπικότητα. Ψάχνουμε για οικογένεια που θα τον κρατήσει εντός σπιτιού σε χώρο που δεν υπάρχουν σκύλοι. Ιδανικά, οι καινούργιοι του ανθρώπινοι φίλοι θα πρέπει να έχουν εμπειρία με ζώα.

Εάν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε τον Ανέστη παρακαλούμε στείλτε μας email στο Adopt@AnimalWelfareKarpathos.com βάζοντας στο θέμα το όνομα του ή σύμπληρώστε την αίτηση υιοθεσίας που βρίσκεται εδώ και μέλος της ομάδας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

broken image

Οι θεραπείες του Ανέστη καλύφθηκαν από την Φιλοζωική Δράση Καρπάθου- Animal Welfare Karpathos χάρην στις ευγενικές δωρεές που λαμβάνουμε απο τους υποστηρικτές μας. Έαν ενδιαφέρεστε να συνδράμετε στο έργος μας, μπορείτε να κάνετε καταθέσεις απευθείας στον λογαριασμό μας στην Εθνική Τράπεζα ή μέσω paypal. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ

Η Φιλοζωική Δράση Καρπάθου- Animal Welfare Karpathos είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑΜΚΕ) και λειτουργεί 100% με τη βοήθεια εθελοντών και δωρεών. Τα οικονομικά της οργάνωσης διέπονται από αυστηρούς κανόνες οικονομικής διαφάνειας. Δωρέες μπορούν να γίνουν μόνο με τους τρόπους που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας και όχι μέσω άλλων συλλόγων/ ενώσεων κ.ο.κ

Σημείωση: Όλες οι φωτογραφίες έχουν αναρτηθεί με την συγκατάθεση τόσο των φωτογράφων όσο και των ανθρώπων που έχουν φωτογραφηθεί.